Tophøj sko- og sadelmager.

p6233399 2 (3)

Tophøj sko- og sadelmager

Er en traditionel skomagerforretning, der udfører reparationer og vedligeholdelses-arbejder af fodtøj.

Desuden fremstiller, reparerer og vedligeholder jeg lædervarer, som tasker, forklæder, hylde ophæng o.l. Derudover ompolstre og om-betrækker jeg sadler til motorcykel, scooter og bil sæder samt møbler.

Vores filosofi:

Brugt fodtøj eller andre lædervarer behøver ikke at være udtjent fordi det er slidt. Mindre reparationer kan opfriske dine varer og få det til at fungere som ny.

Arbejder skal altid udføres med høj kvalitet og med garanti for holdbarheden.​

Jeg vil være:

Din foretrukne leverandør at kvalitetseparationer af fodtøj og lædervarer.

Din partner for levering special fodtøj.

​Hvem er jeg:

Jeg hedder Morten Tophøj Gottfriedsen.

Jeg har altid boet i Fredericia.

Jeg har i 2017 som 27 årig overtaget forretningen på 6. Julivej som den 4. ejer.

Da der ikke længere er nogen faguddannelse som skomager har jeg tilegnet min viden og færdigheder ved sidemands oplæring hos den tidligere ejer af forretningen.

I 2019 har jeg gennemført et som sadelmagerkursus med henblik på at dygtiggøre mig i fremstilling og reparationer af lædervarer.

​Jeg har en bred vifte af kontakter til forskellige fagpersoner som jeg kan rådføre med med om nødvendig.

2018.07. morten i butikHistorie:

Der har være skomagerforretning på 6. Julivej 101 siden 1953. I disse kælderlokaler indrettede Jes Hausted sin skomagerforretning som han drev i mange år.

Helt fra starten her de primære opgaver været at forsåle, lime, flække hæle, og blokke sko og støvler. Men nye opgaver som at reparere syninger og lynlåse er en voksende del af arbejdet. ​

Morten Tophøj er den 4. ejer af forretningen som han overtog den 1 juli 2017, Morten Tophøj driver faget videre i de oprindelige lokaler.

Jeg viderefører det traditionelle håndværk med reparationer og vedligeholdelse af fodtøj suppleret med arbejder på andre lædervarer som: Tasker, remme, bælter, seletøj og sadler o.l.

I dag er skomagerfaget på retur, men der er stadig et stort behov for fagpersoner der kan udføre kvalitetseparationer og tilpasning af fodtøjet.​